Atikah & Muzaffar
::>>>| photoblogging |<<< ::
By: atikah muzaffar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-May-2009 01:06 Email | Share | | Bookmark
CSU Fort Collins

 
 
 
View all 12 photos...
rupanya dah lama tak update FP.. yup..yup.. yup.. bz..bz..bz... minggu ni minggu terakhir class and next week dah final.. tapi hari ni rasa best pulak nak update gambar.. it's spring time.. sini spring lambat sikit.. but it's tulips

gambar semua kat CSU Fort Collins.. taken last Sunday sebab the weather was so nice for outing.. the kids enjoyed it very much!!


Tuesday, 30-Dec-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
San Francisco

Market St.
 
 
View all 24 photos...


Saturday, 27-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salt Lake City

 
 
 
View all 12 photos...


Thursday, 4-Dec-2008 00:33 Email | Share | | Bookmark
I love cats....

 
 
 
View all 6 photos...
but unfortunately, I'm allergic to them...

Ni gambar Aqif kat rumah Malin dengan cat Bobob. Aqif ni memang suka sangat cats, siap dia cium2 cat tu. tapi itulah, he's allergic.. gambar yang allergic tu masa kat rumah Jamie. That was when we did not know yet that he's allergic to cats.. Masa kat rumah Malin tu kesian sangat tengok dia.. mellow la bila tengok dia with his adorable looking when he's around cats.. main dalam sejam then start la mata merah, batuk2... hmm, sian anak mama... tapi kali ini cepat stop so takde la mata macam dulu..


Wednesday, 26-Nov-2008 15:13 Email | Share | | Bookmark
Santa Fe, NM

 
 
 
View all 24 photos...
I don't really find anything interesting here except for their same building color.. plenty of arts stuff and what else... no, this is definitely not for me. But, nice town though!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net